Preskoči na sadržaj

10 godina poduzeća CarGarantie Hrvatska

Nazad na pregled menija

CG Car-Garantie Versicherungs-AG jedan je od najiskusnijih europskih specijalnih osiguratelja za nova i rabljena vozila. Ovo njemačko poduzeće trenutačno je aktivno u 21 država. Među njima je već deset godina i Hrvatska. Prvo poduzeće s kojim je  sklopljena suradnja  je Mazda. To partnerstvo traje i danas.

Kad je 2010. ušlo na hrvatsko tržište, poduzeće CarGarantie u međunarodnim je okvirima već imalo dobru reputaciju. Unatoč tome, na svakom tržištu postoje novi izazovi. Ponuda tvrtke CarGarantie u Hrvatskoj je ubrzo naišla na zanimanje specijaliziranih trgovaca i uvoznika koji su bili zainteresirani za suradnju. Stoga su nakon prvih ugovora s trgovcima ubrzo uslijedili okvirni sporazumi između tvrtke CarGarantie i različitih proizvođača. Danas su neki od partnera u području automobilske industrije Mazda, Mercedes-Benz Citroën i Peugeot. S njemačkim stručnjakom za jamstva surađuju i brojni proizvođači motocikala kao što su Harley-Davidson i BMW Motorrad.

Matej Ašenbrener, voditelj prodaje poduzeća CarGarantie Hrvatska, i danas je zahvalan Mazdi na povjerenju, koje im je ta tvrtka od samog početka ukazala. „Na međunarodnoj razini surađujemo s Mazdom od 1992. To nam je, naravno, pomoglo u Hrvatskoj”, prisjeća se Ašenbrener. Novo produljeno jamstvo za nova vozila „5 + 2” tog japanskog proizvođača razvijeno je u suradnji s poduzećem CarGarantie. „Vrlo smo ponosni na to što imamo tako dobar odnos s Mazdom koji prelazi nacionalne granice.” CarGarantie trenutačno surađuje s Mazdom u 16 država.

I Mercedes-Benz surađuje s tvrtkom CarGarantie kao službenim partnerom za svoje produljeno jamstvo za nova vozila, i to za osobna i kombi vozila. Produljenim se jamstvom dvogodišnje proizvođačevo jamstvo produljuje za još dvije godine. Vlasnicima kombi vozila troškovi popravka pokrivaju se čak tri godine.

Premium usluge

CarGarantie pruža svojim partnerima sveobuhvatne usluge: pored kvalitetnih i individualnih jamstvenih programa za nova i rabljena vozila poduzeće nudi brojne dodatne usluge i proizvode za jačanje lojalnosti kupaca. Svi procesi u vezi s jamstvom dolaze iz istog izvora – od brze i učinkovite likvidacije štete preko osobne podrške na licu mjesta u autokući i servisnom centru do stručne, marketinške i IT podrške. Zahvaljujući stručnjacima u svim područjima, zajamčena je optimalna provedba procesa povezanih s jamstvom, od izdavanja jamstva do likvidacije štete. Jamstveni programi dobri su, naime, samo onoliko koliko je dobra usluga koja stoji iza njih.

Stabilnost i dugoročnost

CarGarantie u svojim partnerstvima stavlja poseban naglasak na stabilnost i dugoročnost. „Jedan smo od vodećih ponuđača u Europi”, objašnjava Matej Ašenbrener. „Stoga nam je dugoročan uspjeh naših poslovnih partnera posebno važan. Od srca se zahvaljujemo svima, koji su nam omogućili takav uspjeh. Kao članovi tima poduzeća CarGarantie svi ćemo se i dalje truditi opravdati povjerenje u usluge poduzeća i nuditi proizvode, koji su savršeno prilagođeni potrebama hrvatskih trgovaca”. Imajući u vidu te ciljeve, poduzeće CarGarantie može graditi povjerenje, koje je karakteristično za njegove suradnje.

[Translate to Kroatisch:] Otvori sliku u sloju
[Translate to Kroatisch:]